(untitled) (Научни трудове на УНСС, 2009)
Сто години от рождението на лауреата на Димитровска награда, заслужил деятел на науката, главен секретар на президиума на Съюза на научните работници, Ректор на Висшия икономически институт „Карл Маркс“, професор Кирил Григоров. (Доклад при откриването на Юбилейната научна конференция, посветена на 100-годишнината от рождението на проф.д-р Кирил Григоров на тема „Икономическата теория – история, състояние, перспективи“)