(untitled) (Научни трудове на УНСС, 2025)
Организацията на работата, координацията на дейностите и контролът са ключови фактори на ефективността, които са подложени на изпитание при работата от къщи. Заедно с безспорните предимства на работата с отдалечен достъп, възникват проблеми, които могат да върнат тази практика в изходните й позиции на непопулярна и отричана. Статията съдържа авторов модел на факторите за оптимизиране на управлението при работи с отдалечен достъп, основан на изследване на 4 научни статии.