(untitled) (Научни трудове на УНСС, 2023)
С настоящата научна статия авторът си поставя за цел да запознае читателите с резултатите от проведено изследване на тестови обиколки на тъкани слингове за бебеносене, организирани и координирани от него в България за периода март 2021 г. – октомври 2022 г. Акцентира се върху маркетинга на преживяванията и влиянието му върху потребителите на слингове. Разглеждат се етапите на маркетинговата фуния, в чиято основа стои преживяването от тестовата употреба на тъканите слингове. Прави се анализ на участниците, техните впечатления от продуктите и от проведените тестови обиколки. На тази основа се извеждат препоръки към производителя на тъканите слингове.