(untitled) (Научни трудове на УНСС, 2023)
Обект на изследване в статията е организацията и нормативната рамка на счетоводството в Р България след демократичните промени през 1989 г. Анализирани са в ретроспективен аспект положителните и негативните тенденции в периода 1991 – 2021 г.