(untitled) (Научни трудове на УНСС, 2009)
В студията са разгледани въпроси, свързани със защитата на бизнес информацията. Целта е да се изясни как чрез създаването на “текущ” магнитен архив се реализира защитата от разрушаване по технически причини, какви са възможностите за това, както и как това спомага за оптимизиране на работата на служителите от фирмата като време и финансови средства. В настоящата тема са включени следните възможности – създаване на архив чрез копиране на информацията, създаване на архив чрез използването на програмни инструменти и онлайн архивиране на WEB сървър за данни. Разгледани са предимствата и недостатъците на всяка една от тези възможности, като е акцентирано на онлайн архивирането. Изложението е илюстрирано с практически примери, изпълнението на които ще позволи на потребителите да създадат потребителски акаунт и да реализират възможностите за онлайн архивиране на своята бизнес информация през сайта xdrive.com.