Дигитализация в публичния сектор по време на пандемия (Научни трудове на УНСС, 2024)
Пандемията от КОВИД-19 предизвика значими негативни промени във всички сфери – икономическа, социална, хуманитарна и т.н. Влиянието на пандемията не е с еднаква сила и посока, като дори има области, върху които оказа стимулиращо въздействие. Целта на изследването е анализиране на влиянието на пандемията върху дигитализацията в публичния сектор и извеждане на основните характеристики на това въздействие. Настоящият текст представя част от изведените научни резултати по научно-изследователски проект „Дигитален публичен сектор“ (НИД 21-2020, УНСС).