Пропуски при планирането като предпоставка за неуспех – значение на фазата на планиране при логистичния аутсорсинг, 2 примера от България (Научни трудове на УНСС, 2020)
Изследването разкрива някои проблеми в началната фаза на логистичния аутсорсинг и потенциалното им въздействие върху подобен тип проекти в България. Основната хипотеза на изследването е, че съществуват проблеми в началната фаза и тяхното навременно разрешаване е предпоставка за успеха на логистичния аутсорсинг. Използва се метода на казусното проучване, като се разглеждат два казуса от България. Разрешаването на ранен етап на разкритите проблеми спомага за успеха на проектите за логистичен аутсорсинг.