(untitled) (UNWE Yearbook, 2014)
Новият тематичен брой на „Годишник на УНСС, 2013 г. е посветен на икономическата политология (Politics of Business-Government Relations). Въведението в броя представя изследователските полета на икономическата политология в рамките на релационната триада „власт – бизнес – общество“.